Menu
Your Cart

ТАБЛЕТИ

Бренд: Lenovo Шифра: 22437
 • 11.5" 2K 120Hz
 • 10-point Multi-touch
 • 128GB; 6GB
 • 4G LTE
 • 8-јадрен CPU
 • 13.0MP; 8.0MP
 • 7500mAh
17,800ден.
Xiaomi Pad 5 Xiaomi Pad 5
Нема на залиха
Бренд: Xiaomi Шифра: VHU4103EU
 • 11.0" IPS LCD 120Hz
 • 1600 x 2560px
 • Octa-core CPU
 • 128GB; 6GB
 • 13MP; 8MP
 • 8720mAh
20,420ден.
Xiaomi Pad 5 Xiaomi Pad 5
Нема на залиха
Бренд: Xiaomi Шифра: VHU4102EU
 • 11.0" IPS LCD 120Hz
 • 1600 x 2560px
 • Octa-core CPU
 • 128GB; 6GB
 • 13MP; 8MP
 • 8720mAh
20,420ден.
Apple iPad Pro 2022 M2
Нов модел Нема на залиха
Бренд: Apple Шифра: 599879970
 • 11" Retina IPS LCD
 • 1668x2388px
 • 128GB; 8GB
 • 8-јадрен CPU
 • 12.0MP; 12.0MP
 • 7538mAh
57,310ден.
Apple iPad Pro 2022 M2
Нема на залиха
Бренд: Apple Шифра: 599879184
 • 11" Retina 120Hz
 • 1668 x 2388px
 • Apple M2 Octa-core CPU
 • Apple GPU 10-core
 • 128GB; 8GB
 • 12MP; 10MP; 12MP
 • 7538mAh
59,350ден.
од 1 до 5 | вкупно: 5 производи (1 Страни)